Lisen Lundgren

En nyårslista.

Publicerad 2015-01-02 16:04:52 i Common,

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Ja, jag flyttade till en större lägenhet med min älskling och under hösten pluggade jag som aldrig förr. Blev också ansvarig för en butik och studentambassadör för ett företag jag skulle kunna tänka mig att jobba på i framtiden. 
 

Genomdrev du någon stor förändring? Jag lärde mig att koppla av, lärde mig det viktiga i att vara ledig.  

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej. De flesta, eller alla, av mina vänner är så fokuserade på att uppleva saker och plugga till det de vill jobba med i framtiden så det hinns liksom inte med.  

 

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? 5 juni, tror jag. Dagen då jag hade klarat av första året på universitetet. 

Dog någon som stod dig nära? Nej och det är jag tacksam för. Det är för övrigt en av mina största rädslor i och med att jag bor så långt bort från släkten. Att jag liksom inte ska hinna förrän det är försent...

 

Vilka länder besökte du? Startade året med en weekend i Barcelona så Spanien alltså och sen var jag på en underbar resa till Makarska Rivieran i Kroatien. 

 

Bästa köpet? Oj, kan kanske vara objektivet till kameran. Eller också "den lilla svarta" från Filippa K, eller också ullhalsduken från Acne. Jag har gjort många bra köp detta året och det kan ha att göra med att jag hittat min stil ännu lite till. 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag insåg (än en gång) hur fantastiska personer jag har kring mig och att jag älskar mig själv på ett sätt jag aldrig gjort förr. 

 

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? Ja, jag vill ha mer tid med mina vänner som jag inte träffar dagligen och jag vill ha mer äventyr och upptäcka mer. 

 

Vad önskar du att du gjort mer? Överraskat Fredrik, för han är värd det så himla mycket. Så som han tar hand om mig och drar upp mig när jag är nere så är han värd allt i världen. 

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat bort tid på oviktiga saker, såsom att slösurfa planlöst.  

 

Favoritprogram på TV? Bonde söker fru, Halv åtta hos mig, Paradise Hotel och mitt älskade Nyhetsmorgon.

 

Bästa boken du läste i år? "Livet efter dig" med Jojo Moyes och "Kärleken är starkare än döden" med Malin Sävstam är de böckerna som berört mig mest. 

Största musikaliska upptäckten? The Scripts skiva "No sound without silence", så vacker och så bra. 

 

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Att jag hann jobba en vecka på nya jobbet innan jag blevbutikschef var rätt häftigt. 

 

Största framgång på det privata planet? Att jag har insett mer vad jag mår bra av och inte och att jag har lärt mig att slappna av. 

 

Största misstaget? Vet faktiskt inte om jag gjort något stort misstag, men å andra sidan så är misstag till för att man ska lära sig något av dem och sådana stunder har jag varit med om. Tillexempel när jag för någon dag sedan glömde stänga av lamporna på min och brorsans bil så batteriet var helslut när jag och Fredrik skulle åka och köpa pizza igår. Då var det ju bara att ringa pappa med svansen mellan benen för att fråga hur jag skulle gå tillväga. 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hösten har nog varit min gladaste höst någonsin, men det är nog mest för att jag hållt mig sysselsatt mest hela tiden. Sen har det mest varit som tidigare år tror jag, alltså lite blandat. 

 

Vad spenderade du mest pengar på? Inredning till lägenheten. Men hemmet ska vara ens favoritplats och det är det verkligen nu. 

 

Något du önskade dig och fick? En fin svart Tiger-väska av mina föräldrar för att ta något materiellt. Men också en fin och avslappnande sommar samt att min och Fredriks relation växts starkare för varje dag som gått. 

Något du önskade dig och inte fick? En resa med Fredrik, som blir av i år istället. Och en Gant-tröja som jag inte fick i julklapp men som jag sedan köpte till mig själv. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Startade 18 april med att sjunga med till Medina på Allstar i Gävle omringad av mitt älskade tjejgäng. Sen åkte jag hem och sov någon timme innan familjen kom in och sjöng och gav mig paket och frukost på sängen. Framåt eftermiddagen fylldes huset med människor som också de sjöng och gav mig presenter. Vi åt buffé, min favorittårta och skålade i Cava. På kvällen somnade jag sedan i Fredriks famn. Det var den bästa födelsedagen jag någonsin haft, just för att jag fick dela den med så många människor som betyder så mycket för mig <3. 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Fler resor, både utomlands och till andra ställen i Sverige (typ Västerås och Linköping) och att hela tjejgänget skulle avslutat året tillsammans (saknade dig Emmy <33). 

 

Vad fick dig att må bra? Älskade Fredrik, vännerna och familjen. Men också träningen.  

 

Vem saknade du? Saknade Växjövännerna under sommaren. Men allt som oftast när jag befinner mig i Växjö saknar jag familjen, vännerna, släkten och Fredriks familj. Emmy har också varit extra saknad eftersom hon varit i USA sen slutet på juli. 

 

De bästa nya människorna du träffade? Alla som jag jobbar med. 

 

Mest stolt över? Att jag är jag och att jag klarat så ofantligt mycket. 

Högsta önskan just nu? Att 2015 gör mig ännu starkare. Att alla i min omgivning får vara friska och krya. 
 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?  Upptäcka mer och njuta. Att jag kan stå på nyårsafton 2015 och säga "fan vad bra jag varit detta året". 

 

Kommentarer

Postat av: Kusin Lina

Publicerad 2015-01-03 10:27:20

Sv: Hehe det är ju tur att det inte bara är jag som har blommor som dör utan förvarning ;)

Hoppas du hade en fin jul och nyår! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela