Lisen Lundgren

It's friday, friday, friday.

Publicerad 2012-09-28 12:01:53 i Common,

Min frukost imorse, dör lite halvt bara jag ser den. Så himla god, och surdegsbröden. Åhh. Extra gott var det ju också förstås efter en morgonpromenad i regnet. Extra, extra bra att det är fredag idag också. Veckans bästa dag, utan tvekan.

Do you ever think of me in the quiet?

Publicerad 2012-09-27 15:10:00 i Clothes,

/Kjol Gina Tricot/Tröja Lindex/Hatt Lindex/Skor Converse. 
 
En sån där fin torsdag är det idag. Klar med det som står på att-göra-listan, iallafall för denna vecka. Firar det hela med en extra krispig äppelpaj som mamma bakade igår och njuter samtidigt av Mumford & Sons nyaste skiva. Det är fredag imorgon och jag ska få en helkväll med mina älskade vänner, vi ska äntligen samlas alla fyra och prata över en bit mat. Annars är helgen helt oplanerad och jag tänker göra precis det som faller mig in. Som kanske att läsa ut en bok och köpa mysiga saker till mitt rum. Eller kolla på kärleksfilmer och samtidigt lägga på en ansiktsmask och måla naglarna samtidigt. Löjligt tjejigt, jag vet. Men samtidigt löjligt underbart. 

Autumn, I think i like you.

Publicerad 2012-09-27 12:14:47 i Common, Training,

Blev en härlig morgonprommis idag igen, så fint med alla höstfärger ute nu. Ska verkligen se till att njuta av dem denna höst istället för att deppa över den försvunna sommaren. Det är ju faktiskt rätt mysigt med kylan och mörkret och det blir ju alltid vad man gör det till. Personligen tänkte jag kolla på film och tända lite ljus ikväll. Men innan dess lite plugg och motion. 

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela