Lisen Lundgren

I'm looking like power cause I know how to hide.

Publicerad 2012-02-29 23:01:40 i Common,

Dagens frukost förtjänar uppmärksamhet. Så god att jag inte ville att den skulle ta slut. Det kan också räknas som plus på loven, alltså att man kan förbereda frukosten i timmar om man så vill. Man kan också äta den i lugn och ro. Himla skönt.

Nobody knows.

Publicerad 2012-02-29 22:57:20 i Details,

/Rosa läppstift, solbrillor och silvrig klocka.

Att inte krångla till det kan vara svårt ibland, men när man lyckas känns det ganska skönt. Jag kan tillexempel krångla till den lättaste frågan på ett prov i den mån att jag tror att den är mycket svårare än vad den egentligen är. När jag gör mat gör jag alltid så att det ska se fint ut och vägrar alltså makaroner och köttbullar. När jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig på morgonen kan jag stå och välja kläder länge, istället för att sätta på sig en skön tröja och piffa upp det med accessoarer. Det sistnämnda gjorde jag idag och inte mådde jag nå sämre för det. Öste på med ett leende i farten också. Mer enkelhet i tillvaron.

Det är vååååår!

Publicerad 2012-02-29 17:49:23 i Clothes,

/Jeans & Jacka H&M/Tröja Urban Outfitters/Skor Vagabond/Solbrillor Prestige.

Skottdag och vår. Och ny färg på håret och dessutom en ny frisyr. Helt galet vad bra. Nu ska jag kila vidare till gymmet tillsammans med Cecilia. Hörs later!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela