Lisen Lundgren

tänk att något så fint kan göra så ont

Publicerad 2009-02-25 21:58:04 i Clothes,


jeans, cheapmonday. skjorta, jc. skärp, veromoda. skor, björn borg.

idag har presentinköp och träning varit i fokus. plussa det med slapp så får ni min dag. en perfekt kombo.
imorgon far jag till stugan också, till fjällen. nu blir det att åka av i backarna. ingen uppdatering från min sida alltså. men jag behöver lite lugn. skolan tar kål på mig. jag lär nog leta inspiration där också, just nu är jag bara, som jag sk´rev flr några dagar sedan, helt tom.
vi hörs på söndag helt enkelt !
pussar

i taket lyser stjärnorna

Publicerad 2009-02-25 11:36:33 i Common,igår var jag på bio. bion till den bästa bok jag någonsin läst, i hela mitt liv. i taket lyser stärnorna. det var en film som berörde, helt klart. men den var dessvärre inte så som jag hoppats på.. jag hade kanske för höga förhoppningar, för jag trodde att jag skulle sitta där och grina igenom hela filmen. men visst, det kom några tårar längs kinden. det gjorde det. men inte så att jag gick omkring sen efteråt och bara funderade på filmen. men trots allt en film som verkligen är värd att se. och boken, den måste alla läsa !

falska förhoppningar

Publicerad 2009-02-24 14:40:26 i Common,gammal bild.
på hösten när allt känns mörkt, man vet att vintern kommer snart med dess snö, då brukar jag tänka att när fåglarna kvittrar igen. då är det vår. dagarna går och det blir kallare och det kommer snö. man längtar mer och mer till fåglarna ska sjunga sina fina trudelutter. och så idag så hörde jag dem, de kvittrade så vackert. men var det vackert ute?
nej, snön ligger kvar på marken och det är kallt. så här har jag gått och längtat i onödan. när tusan tänker våren göra entré i år ?

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela