Lisen Lundgren

två överraskningar

Publicerad 2011-05-23 18:26:07 i News,

samtidigt som brorsan öppnade paket igår så fick jag faktiskt två stycken också. mina kusiner kunde nämligen inte komma till min födelsedag så jag fick dem en månad senare. ett kors till mitt armband gömde sig i ett paket och i det andra en fin marinblå blus. jäkligt bra presenter!

en fredag i maj

Publicerad 2011-05-23 18:12:21 i Clothes,

jeansjackan har jag hittat härhemma. långklänningen är från hm. converse och grönt nagellack. solbrillorna är raybans.

i fredags såg jag faktiskt ut precis såhär när jag satt där omgiven av fina vänner och samtidigt blickade ut över en fotbollsmatch i solskenet. även om stensätra tappade en 2-0 ledning så var det rätt fint ändå.

helgen som har passerat

Publicerad 2011-05-23 17:51:18 i Common,

en lugn men ganska mysig helg har passerat. har spenderat en viss del av helgen genom att skrämma mig själv frivilligt, både genom att kolla på skräckfilm men också att åka till ett nerlagt mentalsjukhus. sen har jag grillat marshmallows på hedåsen också, och myst framför en jäkligt bra film (life as we know it) tillsammans med vänner. har också kollat på fotboll i det fina sommarvädret. avslutade iallafall helgen med kalas för de numera femtonåriga brorsan och årets andra kubbspelande. grymt faktiskt, hur var eran helg?

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela