Lisen Lundgren

dance dance dance

Publicerad 2010-04-28 09:26:20 i Common,

lite nervös nu faktiskt , ska träna på att dansa i eftermiddag. och inte vilken dans som helst, utan pardans. något jag gruvat mig för i flera veckor. visst okej att dansa, men att dansa med någon som man inte alls känner.. försöka att dansa medan man är helt tyst, ingenting att prata om. fytusan!

efter det blir det iallafall gymmet för andra gången denna vecka, härligt härligt. träningsvärken från förra gången sitter fortfarande kvar. armarna är typ döda...

jag dör

Publicerad 2010-04-26 22:37:24 i Clothes,

                                                 
lite kär i denna sko, alltså jag dör lite. en blommig klänning och dessa skor så är avslutningsmiddagen biff. alltså maten blir nog inte biff (hoppas jag), men jag är liksom klar. om det nu vore så att drömmar kunde slå in. vilket jag håller alla tummar och tår för att de kan. jag ser det liksom framför mig, klänningen och skorna. ÅHHHHHHH. ibland undrar jag faktiskt hur det står till där inne i hjärnan på mig. helt galen över ett par skor, och en klänning. eller kanske bara skor och klänningar i allmänhet. finns det någon hjälp att få för oss? eller är det kört på riktigt?

förlåt för ett rörigt inlägg, men jag blir sådan när jag är nykär. bara att gilla läget liksom.

hello

Publicerad 2010-04-26 10:18:43 i Music,låten som får en att överleva måndagen. mycket fin sådär.
annars så torteras man av majas musik, disneylåtar och ja.. konstiga låtar helt enkelt. havet är djupt, havet är djupt. man kanske har växt upp trots allt. 
senare idag är det läge att ta sig till gymmet och börja det nya livet. trots allt lite taggad. frågan är bara hur länge det håller.. 
inte så mycket mer att tillägga för tillfället, så ciao.  

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela