Lisen Lundgren

Två bilder från dagen.

Publicerad 2015-01-31 23:33:48 i Common,

En inte allt för rolig lördag är nu över. Jag har pluggat ungefär hela dagen med en paus för bio. Nu på kvällen lyxade jag till det med ett glas vin till. Bion var förövrigt superbra, vi såg Trevligt folk med Filip & Fredrik och det måste nog vara årets viktigaste film. Jag var glad och arg och skrattade och grät om vartannat, en gripande och berörande film som verkligen bevisar att vi tillsammans kan göra fantastiska saker oavsett etnicitet, religion och hudfärg. Se den!
 
Nu ska jag sova och imorgon ska jag se till att unna mig sovmorgon och en stunds läsning (som inte består av kurslitteratur). Godnatt!

Finally friday.

Publicerad 2015-01-30 09:48:48 i Food,

Naturell yoghurt med banan och müsli, rågrut med salami och ruccola och en kopp thé.
 
Nu måste jag rusa till skolan, seminarium väntar och sedan blir det plugg hemma. Ha en fin dag!

We are the world.

Publicerad 2015-01-29 18:21:00 i Clothes,

/Jeans Levis/Skjorta Bondelid/Tröja Bondelid/Skor Nilson Shoes/Klocka Daniel Wellington. 
 
Trots den inre stressen känner jag mig glad och lycklig idag. Kan vara att jag fick VG på senaste tentan, att Lisa fått tag på lägenhet i Umeå (så glad för din skull), att jag snart varit utan socker i en månad, att jag har så jäkla inspirerande vänner som bara reser sig upp och kämpar trots tuffa perioder, att jag har kommit in i en grym träningsrutin igen eller bara det att jag har en hel del härliga planer i februari. 

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela