Lisen Lundgren

Happy weekend.

Publicerad 2014-07-18 11:26:46 i Common,

Jordgubbar och mjölk till frukost innan springtur i skogen. På vägen dit hörs syrsorna från diket när man cyklar över golfbanan. På vägen hem glittrar sjön och vittnar om att dagen blir en fin dag. Äter rabarberpaj och dricker kaffe efteråt med finaste familjen. Och njuter av att skriva och sola. Strax ska jag jobba nio timmar innan jag får ta helg. En helg som spenderas i Stockholm med mina finaste och bästa tjejer. Happy weekend!

Here comes the sun.

Publicerad 2014-07-17 11:31:20 i Common,

Lyckan när man hinner med bokläsning, solande och en liten påse godis innan jobbdagen startar. Sommaren och solen, jag älskar dig!

Makarska rivieran.

Publicerad 2014-07-17 11:21:00 i Travels,

Det här stället alltså. Som fick mig att längta tillbaka dit trots att jag inte hunnit åka hem. Makarska rivieran hamnar på topp tre av de bästa resmålen jag besökt. Vackra landskap, klarblått hav, underbar mat och dryck, en härlig strandpromenad och hela atmosfären som var magisk. Hit kommer jag garanterat tillbaka. 

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela