Lisen Lundgren

tänd ett ljus

Publicerad 2009-11-29 21:57:14 i News,


väska från b-young, som har allt.
idag har julskyltning och julklädesletande stått på schemat. julkläderna är nästan klara nu faktiskt, vilket känns skönt men också lite oroväckande med tanke på att det är ganska lång tid kvar. någonting som kanske är ännu mer oroväckande är att jag köpt två julklappar idag också, men det är bättre att starta i tid försöker jag inbilla mig...

just dance

Publicerad 2009-11-28 21:49:10 i Randoms,


idag har jag varit på dansuppvisning med ebba och lina. det är helt sjukt hur bra alla är. tänk om man kunde vara hälften så bra ..

det dödar mig inombords

Publicerad 2009-11-25 21:56:48 i Common,


just nu kan jag inte ljuga och säga att jag mår bra, för det gör jag verkligen inte. jag förstår faktiskt inte hur jag ska klara av fyra veckor i skolan innan jullovet, fyra hela veckor.. jag orkar inte. och jag vet att jag sa att jag inte skulle dra ner mig själv igen, men det går inte. mörkt när man åker till skolan, mörkt när man åker hem. det är ganska okej när man är i skolan, men det är just när man kommer hem och måste börja plugga som det är jobbigt. det är då hela världen rasar, helt slut i hela kroppen och man orkar ingenting. inte ens datorn orkar jag med och motivation till pluggandet har jag inte heller. kolla på tv är jobbigt nog. fredag vecka 50 kanske jag kan pusta ut ..
hoppas att ni har det bättre än mig!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela