Lisen Lundgren

april 27

Publicerad 2011-04-27 22:24:49 i Clothes,

byxdress från next. skinnjacka från hm. brillorna från prestige. converse.

har varit hemma någon dag nu och har på den tiden också hunnit börja skolan igen, inte många dagar kvar men det känns ändå fasligt långt och fasligt mycket att göra. får helt enkelt bita ihop och se till att verkligen uppskatta helgerna. london var bra också förresten, tänkte dock ägna några inlägg till det senare.

anteckningsbok

Publicerad 2011-04-25 17:49:00 i News,

en vanligt anteckningsbok kan bli så mycket mer. detta köpte jag för någon dag sedan på bokia, kommer inte ihåg priset men det är värt så mycket för mig. jag skriver ner tankar, fina ord, saker jag blir inspirerad av, ja allting som jag vill ha sparat egentligen. kan hända att det klottras mycket i denna på flyget hem idag. tankar om london och tankar om att vara tillbaka. snart hemma iallafall.

träklackar

Publicerad 2011-04-24 16:41:00 i News,

efter att ha kollat in dessa på HM:s hemsida sen i januari så har jag dem äntligen hos mig. trodde verkligen inte mina ögon när jag såg dessa i paketet. ska trippa runt i dessa i sommar, varje dag.

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela