Lisen Lundgren

sushi för nybörjare

Publicerad 2010-09-29 23:13:18 i Common,ska aldrig aldrig aldrig vara så sent ute med att läsa en bok som ska recenseras fem dagar senare. jag läste och läste idag, närmare bestämt 250 sidor. och tänka sig, jag hann med idol ändå. SJUKT!
nu ska jag sova och sen imorgon väntar bam bam bam, bokrecension.

lillördag

Publicerad 2010-09-29 23:04:16 i Clothes,


klänning, jacka, väska, halsduk, hm. älskade skor, vagabond. pannband, bikbok.

skönt var det att cykla till skolan i någon enstaka grad varmt bara. vantarna var faktiskt på då. skönt med ändå inte att hösten kommer, jag älskar den där myskänslan och kläderna. men kylan.. fast egentligen har ju allting sitt lilla positiva.

silvriga löv

Publicerad 2010-09-28 22:40:26 i News,på en fredag är det ganska lätt att belöna sig själv för att man exempelvis klarat av ännu en skolvecka. belöningen kan bestå av ganska mycket, alltifrån godis till skor. jag belönade mig själv i fredags genom att köpa ett par finfina örhängen. dessa kan lätt bli mina favoriter i höst, de matchar ju årstiden ganska bra. från lindex är de.

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela