Lisen Lundgren

En underbar söndag

Publicerad 2013-06-30 20:01:58 i Common,

Har verkligen haft en underbar söndag och än är den inte slut. Att vakna upp med sitt livs kärlek, spendera en dag på stranden med en bästis och sedan ta en springtur i eftermiddagssolen är som balsam för själen. Att sedan dagens ska avslutas med pizza och mys till Wallander gör det hela ännu bättre. Tänk vad livet är enkelt på sommaren. Love this!

Prom

Publicerad 2013-06-30 19:42:22 i Common,

Jag och min älsklingskille på balen den sjunde juni. Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida och alla var så himla, himla fina. Min klänning beställde jag från lightinthebox och är egentligen en brudklänning men jag valde att ta bort släpet. Jag var så lycklig, men när man får gå på bal med sin drömprins kan man inte vara annat heller. 

Sommartider hej hej

Publicerad 2013-06-26 08:57:11 i Common,

Har nu påbörjat min härliga jobbsommar. Känner mig aningens bitter när resten av familjen sitter på ett plan mot Italien just nu och jag ska snart cykla till jobbet, men sånt är livet gissar jag. Försöker mildra bitterheten med en god frukost och har också en mumsig ceasarsallad till lunch. Tänker återkomma hit i eftermiddag. Vi ses!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela