Lisen Lundgren

Åh älskade sommar

Publicerad 2011-06-29 18:46:11 i Common,

Det är dagar som denna som man verkligen känner att man lever, eller dagar såsom de senaste dagarna har varit. Just såna dagar när man kan spela minigolf, hänga på stranden med fina vänner, gå på bio, vara uppe sent, inte kunna sova pga ljuset, höra regnet smattra mot rutan, fika på stan. Dagar då man bara njuter. Idag hängde jag på stranden (och liknar nu en kräfta till färgen) och nu snart ska jag hoppa på bussen som tar mig till gävle för bio. Åh vad jag älskar sommaren!

lite ljusare, men mycket fräshare

Publicerad 2011-06-27 23:35:37 i Hair,

Kanske inte den mest smickrande bilden på mig men den visar iallafall det nya fräscha barret. Var nämligen till frissan idag och ljusade upp håret lite, känns skönt och bra. Lite för ljust uppe kanske, eller mest ovant, jag vet inte. Men om några dagar kan jag avgöra, fast det är ändå tummarna upp.

Midsommar

Publicerad 2011-06-27 23:25:32 i Common,

Bjuder på ett gäng härliga bilder från midsommarhelgen. Den firades i dalarna tillsammans med släkt och vänner, som alltid. Har nämligen tillbringat varenda midsommar där, från 1994 till nu. Ja hela mitt liv helt enkelt. I år valde solen att vara med oss ibland, men absolut inte en enda regndroppe. Rätt bra väder ändå och rätt bra midsommar. Jag lovar er att maten och fikat är to die for (önskar att jag tog en bild). Hoppas att ni hade en fin midsommar också!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela