Lisen Lundgren

All the little things.

Publicerad 2013-01-30 23:43:09 i Common, Details,

/Klocka Calvin Klein/Berlockarmband Tomas Sabo/Armband Lindex.
 
Har precis skrivit klart mitt enda skolarbete som jag har samtidigt som jag lyssnat på nya, fina låtar. Innan dess jobbade jag och tränade. Och ännu mer innan vaknade jag upp i min pojkväns famn. Senare den här veckan anländer (förmodligen) studentmössan och ett gäng kläder som jag beställt. På fredag väntas bio med några fina, underbara vänner och imorgon väntar gym innan skolan och sedan en springtur på eftermiddagen innan jag återigen ska njuta av att tillbringa tid med den finaste killen i världen. Ja, just nu är jag kär och så himla lycklig över allt som livet har att erbjuda. Och vet ni, jag tillåter mig själv att vara det också!

Because I can.

Publicerad 2013-01-25 17:19:29 i Clothes,

/Byxor MQ/Skjorta HM/Skor Vagabond.
 
Att ta fredag med gott samvete. Släppa det där matteprovet ur tankarna och gå på första studentfesten. Iförd en ny blus och svarta jeans ska jag dansa till fötterna värker. Och glömma alla jobbiga tankar som gnager i huvudet. Ikväll är det jag som är den lyckligaste tjejen på jorden. 

Come night.

Publicerad 2013-01-15 16:56:00 i Clothes,

/Klänning Zara/Skor HM.
 
Känner mig halv för tillfället och inte alls på humör för något. Jag är arg på mig själv och mina tankar. Fanfanfan. 

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela