Lisen Lundgren

blablabla

Publicerad 2010-01-29 23:58:51 i Common,måstemåstemåste framkalla nya bilder, nån gång.

dagen har bestått av skola, mys med bästa, garderobstitt och kanske lite för ont i huvudet. bra att vara efterklok, men jag måste erkänna att gå i skolan var kanske i det smartaste. så jag tänkte till lite extra och kom på att det kanke inte är alltför smart att spela match imorgon. tråkigt men sant.

och sen måste jag bara varna er också - städa inte rummet klockan tolv en vardagskväll/natt. jag gjorde det och snubblade på mitt kära kamerastativ. ont i benet, uppskrapat och blåmärke blev resultatet. så ta det lugnt med sådant.

just ingenting

Publicerad 2010-01-28 15:32:46 i Common,

jag är sjuk idag också och nu börjar jag faktiskt tröttna på det. visserligen var det ganska skönt att sova till tio, ganska skönt när mamma kommer hem med en tidning och semlor och ganska skönt att slappa en hel dag. men nej, huvudet gör ont och ögonlocken är tung, dessutom så nyser och hostar jag mest hela tiden. idag har jag iallafall ägnat mig åt att byta header på bloggen, om det blev bra vet jag inte. men den blev mindre somrig iallafall och det var poängen. jag skulle framkalla bilder också, men datorn var så seg och ville inte samarbeta med mig idag, kulkul... och nu borde jag faktiskt plugga lite, läsa på lite ord som vi har i läxa till imorgon och fixa till min krönika. och egentligen så borde jag plugga lite spanska också, men det kommer. nån gång ..
hoppas att ni har det bättre än jag!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela