Lisen Lundgren

frukost

Publicerad 2011-02-24 15:08:24 i Common,

blev en finfin morgon imorse, nygräddat bröd och sovmorgon. fint att vakna upp sådär dagen efter att man tränat och känna att man faktiskt är sugen på frukost. och vilken sådan det blev. mums!

februari 21

Publicerad 2011-02-23 14:59:51 i Clothes,

tröja från lindex. byxor från jc. skinnjacka från hm. skor från vagabond.

såg ut lite såhär i måndags, fast skinnjackan var mest ett önsketänkande. hade den alltså inte på mig. men hej typ, nu tänkte jag vara tillbaka.

I was stuck in the middle

Publicerad 2011-02-19 23:25:21 i Clothes,

imorse, i soligt väder och runt 20 minus, fick jag idéen att ta en promenad. och vilket initiativ, så härligt med solens strålar i ansiktet (hade det inte varit så kallt så hade kameran varit given). tog på samma gång en sväng till stan för att se om det fanns något intressant, och det gjorde det. en mormor, en tröja och ett nagellack. tröjan hade jag tänkt matcha lite som ovan, med orange nagellack och turkosa ringar. själva tröjan är lite sådär tunt stickad och lite längre i bak, blir perfekt till skjortsen i sommar.

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela