Lisen Lundgren

Att vara lycklig ända in i själen.

Publicerad 2013-09-28 19:02:54 i Common,


/ 1. lyckan av att gå på universitet. / 2. första bilden från lägenheten vår. / 3. fredagsmys vid växjösjön. / 4. att bara sitta vid en sjö och tänka är som balsam för själen. / 5. fredagsfeeling. / 6. lördagsfrukost med finaste killen. / 7. svampplockning i norrlandsskogarna när jag var i Sandviken förra helgen. / 8. 90-talssittning med klassen. / 9. energipåfyllning mitt i plugget. /

De senaste dagarna genom mobilkameran. Jag är så lycklig just nu. Just denna stund, musik i hörlurarna, grytan står och puttrar på spisen, träningsvärk i benen efter dagens gympass och bara tanken på att det är lördag. 
 

Om du vill vara med mig.

Publicerad 2013-09-27 20:10:19 i Common,

Fina block är enligt mig ett måste och likaså också en kalender där man kan skriva i exakt allt som händer, både pluggrelaterat och andra roliga saker som sker i livet. Bra att blanda nytta med nöje tänker jag...

I'll be your soldier.

Publicerad 2013-09-26 21:26:31 i Common,

 

När man inte kan träffa dem varje dag som innan, känns det ändå bra att ha dem runt halsen. Världens finaste halsband som jag fick i studentpresent av min underbara broder. Det får mig att tänka på min oändliga kärlek till min familj. Åh vad jag älskar dem!
 

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela