Lisen Lundgren

ett litet svar

Publicerad 2011-01-31 09:43:54 i Questions and answers,

såg att det var någon anonym som hade frågat vilken kamera jag använder och här kommer alltså svaret, en nikon d60 med grundobjektivet 18-55/3,5-5,6 VR men även med zoomobjektivet 55/200mm f/4-5,6 AF-S VR DX. en bra kamera att börja med, då den är lätt att lära sig. och du förresten, tack för den fina komplimangen!
har ni någon mer fråga så är det bara att fråga på.

mmmmm

Publicerad 2011-01-30 23:15:47 i This is me,

just för att maten blev så god så tänkte jag att bilden kunde hamna här, bara så att jag inte ska glömma den liksom. nu däremot tänkte jag måla naglarna, planera veckan och sedan sova. imorgon är resten av familjen hemma också, jag har saknat dem lite.

januari 30

Publicerad 2011-01-30 23:10:11 i Clothes,

byxor från cheap monday. tröja från lager 157. pälsväst från åhlens. hatt från kappahl. ringar från hm, cocoo.se & gina tricot. halsband från i.me.my.
idag blev jag hembjuden på lunch hos farmor och farfar. lunchen övergick sedan till en eftermiddagsfika och sen var jag tvungen att kila iväg. en promenad med en fin vän stod på schemat då. skönt att avsluta veckan med en promenad. städade sedan litegrann när jag kom hem, skönt att ha städat och fint inför en ny vecka. belönade mig själv sedan med en mycket fin middag och tittande på solsidan och även wallander. underbar söndag.

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela