Lisen Lundgren

Good as gold.

Publicerad 2013-05-23 20:25:00 i Clothes, Common,

 
/Jeans Cheap Monday/T-shirt Gina Tricot/Skor Scorett/Väska Zara/Klocka Calvin Klein. 
 
För mig känns ofta det enkla som det allra finaste, som i detta fall en grå t-shirt och ett par svarta jeans. Passar vilken dag som helst!

We got the power.

Publicerad 2013-05-23 17:25:37 i Common,

Idag är jag stolt över mig själv. Startade dagen med en springtur och belönade mig sedan med frukosten ovan, så gott. Blev efter det en cykeltur till skolan där jag blev klar med ännu en inlämningsuppgift (nu återstår bara en på hela gymnasiet). Nu däremot ska jag ta mig en cykeltur till jobbet för tre timmas jobb innan jag sen får somna i pojkvännens famn. Bra torsdag!

Vissla med mig.

Publicerad 2013-05-17 11:16:22 i Common,

Igår kan jag ha haft den härligaste torsdagen på länge. Började dagen med en springtur i solskenet och fortsatte sedan hemåt för lite solning samt frukost. Drack förövrigt godaste smoothien, mixa bara frysta hallon och apelsinjuice. Senare på dagen väntade en lektion för att sedan fortsätta sola hemma på gården. På eftermiddagen blev det minigolf, kulglasspremiär och lite mys i Högbo med my love. Plussa det med soffhäng framför Sverige - Canada så inser ni att dagen var i det närmsta perfekt.

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela