Lisen Lundgren

Merry christmas to you.

Publicerad 2012-12-18 19:54:14 i Clothes,

/Jacka H&M/Jeans H&M/Skjorta Cubus/Skor Vagabond.
 
Vilken jäkla helg jag haft. Började med julklappsshopping och vanlig shopping med bästis i fredags. Senare på kvällen överraskade pojkvännen med att komma hem och ännu lite senare var jag på kalas där jag fick hålla i en sexmånaders liten bebis. Lördagen bestod av chill och sedan jobb till halv tolv på natten. Söndagen bestod av strosande på julmarknad och julbord. 
 
Om vi går till nuet så har jag precis skickat in mina sista två skoluppgifterna för detta år. Snart ska det fikas med bästis och bytas julklappar. Sedan blir det packning och inatt bär det av mot arlanda och sedan Kap Verde. Hej fina liv. 
 
God jul till er alla från mig!

Nu tändas tusen juleljus.

Publicerad 2012-12-13 21:55:39 i Common,

Lucia måste nog vara bland det finaste som sker i december. Höra alla vackra låtar och känna hur håret på armarna reser sig. Annars idag har jag varit i skolan, jobbat, varit glad åt två vänner som tagit körkort och nu är jag mest på dåligt humör. Ska lägga mig i sängen och gråta en skvätt tror jag. Bara för att jag behöver det. Imorgon är det nya tag...

When christmas comes to town.

Publicerad 2012-12-12 22:08:19 i Common,

Tog en pluggpaus för att dels ta en spruta och dels för att vara lite kreativ och slå in julklappar. Så mysigt med julmusik på hög volym och sedan känna doften från lacket. Julkänsla på riktigt. Imorgon tänkte jag fortsätta med den där känslan och strosa runt på stan för att förhoppningsvis hitta de sista klapparna, och kanske även något till mig själv. Har nämligen inga lektioner imon om jag gör klar uppsatsen idag. Och det tänker jag tusan i mig göra. 

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela