Lisen Lundgren

From another day.

Publicerad 2014-08-31 22:20:23 i Clothes,

/Klänning Lindex/Skor Mohedatoffeln/Klocka Calvin Klein.
 
En outfit från förra veckan. Jag vägrar tro att det var sista dagen med barbent för även om det vankas höstmånad imorgon känner jag mig inte riktigt redo för hösten ännu.

Söndagar i all ära.

Publicerad 2014-08-31 17:51:45 i Common, Home,

Och så var denna helg snart till ända. Jag har hunnit med fredagsmys, shopping (till både mig och hemmet), fest med tjejerna, blivit butikschef (så jävla glad) och idag har jag varit bakis vilket resulterade i ett antal timmar framför tv4-play i sängen. En grym helg med andra ord.  Nu sitter jag här i min fina hörna och planerar veckan, gör ett och annat blogginlägg, dricker mitt favoritthé och i bakgrunden går denna lista också. Mycket fin stund. 

Man kan ångra sig och sen ångra sig igen.

Publicerad 2014-08-29 09:26:16 i Food,

Vädret bjuder på klarblå himmel och sol. Jag tog en morgonpromenad med fredagspodden i lurarna där jag njöt av hur fantastiskt livet är. Strax ska jag kila iväg till jobbet för att jobba i ett par timmar, i eftermiddag väntar en presentation och sen får jag ta helg. Åh så skönt det blir att inte behöva ställa klockan imorgon. Ha en bra fredag ni fina!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela