Lisen Lundgren

Om att längta och sakna.

Publicerad 2012-11-21 15:52:25 i Lyrics,

Har varit utan honom i två veckor. Utan halvan som får mig att bli ett bättre jag. Utan honom som jag innan sommaren knappt visste vem det var men som nu betyder allt. Jag har somnat ensam. Utan pussar. Och utan armar som hållt om mig. Har vaknat ensam. Utan honom bredvid. Utan någon som gör att hjärtat slår volter. Utan att höra hur fin man är trots att man nyss vaknat med håret åt alla håll. Har varit utan att brottas i sängen trots att jag alltid förlorar. Och jag har varit utan hans skratt till solsidan. Och hans trötta ögon på morgonen. Jag har varit utan honom med stort h, men imorgon kommer han hem. 

Make it in time.

Publicerad 2012-11-19 22:23:10 i Clothes,

/Jeans Cheap Monday/Topp Lindex/Skor Vagabond.
 
Att starta en måndag med att mötas av flera bra besked gör ju inte så mycket. Inte heller när man inser att man fått mer än vad man trodde gjort. Och inte heller att ta en promenad i mörkret med en underbar vän. Kan också vara att mötas av himmelsk mat i restaurangen på praktiken. Eller också att mötas av en kaffe på skrivbordet när man kommer tillbaka. Eller få sms av vänner som berättar om hur sprudlande glada de är. En sådan måndag var det idag och jag önskar mig fler av denna sort.

Godmorgon måndag!

Publicerad 2012-11-19 10:20:04 i Common,

Godmorgon! Känns som en rätt fin måndag idag, trots att det var extremt svårt att slita sig från sängen. Lite lättare blev det dock när jag kom på att jag planerade veckan innan jag somnade igår (den ser sannerligen bra ut) och målade naglarna och dessutom la fram kläder till idag. Sen kryddade jag på det där med en riktig gofrukost. Och ja, nu sitter jag här på praktiken med julmusik i lurarna och har en stark längtan efter snö och julpynt, trots att jag om en månad sitter på ett plan till värmen. 
 

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela