Lisen Lundgren

Every step I take, every move I make.

Publicerad 2013-12-19 16:33:00 i Clothes,

/Klänning Gina Tricot/Skor Nilsson Shoes/Klocka Calvin Klein/Väska Chloé.
 
Att åka tåg för mig är enda chansen att inte göra någonting. Sitta med musik i öronen och se landskapen som svishar förbi. Tänka att för varje minut som går är jag närmare familjen. Nu sista biten tänkte jag hålla mig vaken med P3 dokumentär. Så himla bra. 

This last morning.

Publicerad 2013-12-19 15:15:15 i Common,

Sista morgonen i Småland för 2013. Var tog tiden vägen? Den spenderades iallafall med ännu en julig frukost bestående av julskinkemacka och risgrynsgröt framför julkalendern, och ett antal pussar på min älskade sambo som jag inte längre kommer vara sambo med hemma i Sandviken. Nu sitter vi på tåget norrut igen. Mot jul, mot släkten, vännerna och familjen. Samt en herrans massa mys. 

My wishlist this year.

Publicerad 2013-12-17 15:03:42 i Inspiration,

Idag kan tänkas att jag är lite grinig men har man ett huvud som värker och ett skolarbete som måste göras tycker jag att det är okej. Lägg därtill på en tvättid också så kan vi väl konstatera att livet inte är så fett idag. Snart väntar iallafall ett besök på hälsocentralen så de kanske kan lista ut vad det är...
 
Just nu vill jag sitta på tåget hem och konstatera att jag har mycket tid på mig att umgås med alla mina favoritmänniskor i Sandviken.

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela