Lisen Lundgren

annandag jul

Publicerad 2009-12-26 22:13:27 i Common,

hej, jag tänkte mest berätta att min jul faktiskt har varit den bästa någonsin. inte bara för julklapparnas skull, utan även för allt umgänge med släkten. man hinner inte träffas så ofta nuförtiden. imorgon drar jag på innebandycup också. blir bra såhär efter all julmat man stoppat i sig. efter cupen blir det en tripp till stugan, mycket ska hinnas med. men jag lever iallafall. bilder från julen kommer väl så småningom, just nu har jag inte tid. vi hörs !

merry christmas

Publicerad 2009-12-23 23:54:35 i Randoms,


ph:jag.

paketen är inslagna och lackade. jag har bytt paket med världens bästa också. så nu är jag redo för julafton. julgranen är också klädd, även om det är den fulaste någonsin. men det är faktiskt det som är det viktigaste med julen, inte hur granen ser ut, men att det är tanken som räknas. det är det fina och att man dessutom umgås med släkten. nu är det bara några minuter kvar. så jag passar på att önska alla en riktigt god jul!!

officiellt jullov

Publicerad 2009-12-22 23:26:48 i Clothes,


klänning, hm. kavaj,b-young. skor, dinsko. smycken, lite överrallt.

nu är det alltså officiellt jullov och jag älskar det redan. även om jag tog mitt för kanske en vecka sedan, men det var bara jag. inget officiellt. firade denna dag med en kebabtallrik, träning, sista julklappsinköpet och det bästa: umgänge med en av de bästa. underbar start, så jag hoppas nu på en underbar fortsättning också. nu ska jag fira med lite andra avenyn. ännu mer great!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela