Lisen Lundgren

Where you are

Publicerad 2013-03-22 14:16:02 i Common,

Åh vilken sjukt härlig fredag. Har blivit av med ett ångestframkallande matteprov och nu alltså tagit helg, åtminstone från skolan. Alldeles snart väntar en springtur i snövädret och sedan ett jobbpass på fyra timmar. Ännu senare, ikväll alltså kan det nog bli lite ensamtid för en gångs skull. Utan en massa plugg. Kan bli en sån där löjlig kärleksfilm faktisk. Ha det gott!

The last days.

Publicerad 2013-03-19 10:58:27 i Common,

Tisdag idag alltså och vad har hänt sen sist? Jag har avklarat ett ångestladdat prov. Jobbat ett pass. Odlat fräknar. Promenerat. Njutit i solen.Tränat litegranna. Haft världens mysigaste lördag med min finaste pojke. Shoppat vårens bästa byxor. Och tyckt att jag varit värd att köpa nya underkläder. 
 
Idag har jag svullna ögon på grund av att jag somnade gråtandes. Jag har halkat. Det snöar. Och jag ska plugga matte hela dagen... 
 
Kontraster.

Live on air.

Publicerad 2013-03-13 14:47:36 i Clothes, Common,

/Byxor Lindex/Skjorta Ralph Lauren/Jacka Garderobsfynd/Skor Converse/Halsduk Gina Tricot.
 
Denna ångesten inför en hel pluggkväll. Men snart, snart är det över. Eller ja för stunden iallafall. Kanske hinner med en springtur idag också. Skulle vara rätt nice om vi säger så. Plugget får avgöra. Vi ses. 

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela