Lisen Lundgren

??????

Publicerad 2011-08-31 19:12:00 i Questions and answers,

En Hanna undrade vad det var för något i skålen på denna bild. Det är något så enkelt som rivna äpplen och kanel, och vanlig yoghurt under. Jättegott till frukost och som mellanmål. Lite som äppelpaj fast ändå inte. Gott iallafall, riktigt gott.

When I look at myself in the mirror.

Publicerad 2011-08-31 18:24:15 i Photos of me,

Officiellt höst imorgon. Fortfarande lika glad. Fortfarande samma fina känsla inom mig. Allt i livet har en mening. Livet har en mening. Jag ler och är glad till allt det positiva. Det negativa ägnar jag inte en tanke. Drömmer fina drömmar inatt. Det lovar jag. Godnatt!

See I just want you to know that you deserve the best.You're beautiful.

Publicerad 2011-08-31 18:06:19 i Common,

Njuter av att vara i skolan. Och lika mycket av att komma hem. Skriva ner fina ord och tankar samtidigt som jag läser en bok om mord. Klingar inte så bra. Men är det bästa av två världar. Och sen jag däremellan. Gillar att ha lite av allt. Plocka ihop mitt liv, likt ett buffébord. Så att jag alltid får det precis så som jag vill. Fylla tallriken med det bästa av allt.

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela