Lisen Lundgren

Början för nån.

Publicerad 2013-10-30 20:39:44 i Clothes,

/Jeans Bikbok/Blus Vila/Skor Vagabond.
 
Dagen har bestått av grymt effektivt plugg, härligt benpass på gymmet, lite bokläsning och nu varvar jag ner med bonde söker fru och kanske senare en film. Så blir det när mannen min har två tentor på en vecka. Och förresten ni fina som kommenterade min text, jag blev alldeles rörd och fick tårar i ögonen. TACK <3

Come on and whistle with me.

Publicerad 2013-10-30 13:17:34 i Food,

Tips på god lunch. Stek champinjoner i lite olja, matlagningsvin och soja. Under tiden gör man iordning sallad, kan tillexempel vara isbergssallad, gurka och tomat. Sila bort vätskan från champinjonerna och ha sedan på dem på salladen. Strö på lite fetaost och tillsist är det bara att tillsätta en klick med pesto. Lycka till!

In the kitchen.

Publicerad 2013-10-29 22:25:36 i Clothes,

/Jeans BikBok/Topp Lindex/Kofta Olsson's/Skor Nilson Shoes.

Humöret börjar återgå till det normala. Fick lite peppande ord av familjen, pojkvännen, en av bästa vännerna och farfar. Tänk vad några ord kan göra och se till att uppskatta alla som står dig nära, även om de är flera mil bort. Jag är sjukt tacksam för alla fantastiska personer som finns i min närhet och som vill mig väl. Tänk på det. Puss & godnatt. 

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela