Lisen Lundgren

godnatt

Publicerad 2010-08-31 22:58:12 i Photos of me,hade som mål att somna innan elva, vilket verkar vara ganska kört.. men innan halv tolv borde jag klara. känner att jag måste ta tag i det där nu, hatar att vakna och känna mig sjukt trött. aja, ska bara skriva in lite saker i min fina kalender och sedan sova. godnatt!

räkmacka

Publicerad 2010-08-31 21:22:23 i Common,åt en skapligt grym macka. allt för att fira för att sista lektionen blev inställd. en räkmacka made of me. hur god ?!

en stor lönn & en liten flicka

Publicerad 2010-08-31 18:09:05 i Clothes,


förstår inte varför bilderna alltid får sån dålig kvalitet när man laddar upp dem...
kavaj & väska, b-young. tisha, lager 157. strumpbyxor, hm. hatt, kappahl. skor, dinsko. armband, fått av lina. ringar, cocoo.se & gt. halsband, lindex.

denna tisdag har jag tillbringat i dessa kläder. tog en runda på stan med en annan av världens bästa och hittade de perfekta prickiga strumpbyxorna. hur söta som helst. visar later.. nu är det dags för fysträning, mumma!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela