Lisen Lundgren

Hold on and believe.

Publicerad 2014-05-31 22:33:41 i Clothes,

Idag har jag pluggat, blivit förälskad i ett par skor, ätit plocksallad i regnet, promenerat och hållt hand med min finaste, provat klänningar, letat inspiration till mitt hår, gråtit över livet och den kommande tentan, blivit peppad av en vän, sprungit runt Trummen och druckit rosé. Nu värker benen efter gårdagens och dagens träning och hjärnan är fullproppad med nationalekonomi. Dags att sova, godnatt!

Some black shorts.

Publicerad 2014-05-30 12:04:00 i News,

Plisserade shorts - H&M.
 
Vad gör man när man jättegärna vill ha ett par svarta shorts, man sett på H&M, men inte har tiden till att köpa dem? Jag pussade Fredrik lite extra och frågade om han kunde slinka förbi och köpa dem när han ändå var på stan. Om det fungerade? Ja, för här ovan är resultatet. Tänker mig en fin blus för lite finare tillfällen och annars ett slappt linne eller en tischa till. 

Fredag, men vad gör det?

Publicerad 2014-05-30 09:01:49 i Food,

Idag har jag startat morgonen med att snooza för länge (då jag råkade stänga av den), ätit en tallrik havregrynsgröt, åkt till skolan och skrivit ut papper och haft ångest inför tentan. Finns dock inte så mycket mer att göra än att plugga, plugga, plugga. Snart ska jag iväg på träning med Eve, men först som sagt - PLUGG!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela