Lisen Lundgren

You got one life to love what you do.

Publicerad 2014-09-30 22:05:37 i Clothes,

/Byxor HM/T-shirt Tiger of Sweden/Kofta Mexx/Skor Vagabond. 
 
Pust, denna dag går äntligen mot sitt slut. Mycket har dock blivit gjort men den har känts lång. Men jag uppskattade verkligen kvällens pluggstund och för första gången under denna arbetsrättskurs känner jag att jag hänger med rätt bra, skön känsla. Plugget har gått extra bra med denna låt i bakgrunden. Denna texten är ju bara så rätt "Open your mind, take a look within. Are you happy with the world that you're living in? If not, you gotta change what you do." Och till sist: "You got one life to love what you do"

För vinterns kyliga dagar.

Publicerad 2014-09-30 12:48:00 i Clothes, Inspiration,

En salig blandning av jackor i olika färger och modeller. Jag älskar dem alla. Har man ingen kappa sen tidigare är mitt tips att införskaffa en svart som passar till allt. Sen är det ju också kul att komplettera den svarta med en annan färg också. 
 
En av dessa ovan har jag faktiskt köpt, men vilken får ni se imorgon...

It will be a long day.

Publicerad 2014-09-30 07:48:23 i Food,

Godmorgon! En tidig morgon idag, men trots det är jag inte trött. Idag väntar en lång dag med först jobb i ett par timmar och sedan föreläsning hela dagen. I eftermiddag/kväll blir det ett pass Easy Line och plugg. Det ska kännas att man lever. Ha en bra tisdag!

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela