Lisen Lundgren

And I'm gonna love you like nobody loves you.

Publicerad 2014-03-31 22:35:11 i Clothes,

/Jeans Never Denim/T-shir HM/KavajZara/Loafers Vagabond/Skärp Saddler.
 
Vilken fantastisk måndag detta har varit. Allting har varit så bra, men nya realesen på activion var helt underbar. Grym musik och så himla jobbigt, men ändå får man världens kick av det. Nu ligger jag i sängen och ska läsa några sidor ur en grym bok, först ska jag bara lyssna på denna låt en gång till. Godnatt!

Don´t stop believing.

Publicerad 2014-03-31 09:25:25 i Food,

Havregrynsgröt med äppelmos, blåbär och hallon, solrosbröd med ost och tomat samt ett glas juice.
 
En ledig måndag för mig idag. Jag tänkte spendera den med att sälja en klänning och ett par skor, strosa lite på stan, hämta ett paket, träna och packa ner lite fler saker i flyttkartonger. Nu är det jäkligt nära!!!

Got 2 luv U.

Publicerad 2014-03-30 18:42:36 i News,

Från Lindex.
 
När man kommenterar en väns bild på facebook att man letat efter denna blus men inte hittat den i rätt storlek och sedan får sms av en annan där hon frågar om hon ska kolla på den åt mig. Dagen efter kommer ett sms om att den är köpt och någon dag senare ligger den i ett paket på posten. Vilka vänner jag har alltså, helt fantastiska <3

Om

Min profilbild

Lisen Lundgren

Namn: Lisen Lundgren Bor: I Växjö tillsammans med min pojkvän. Gör: Pluggar personal och arbetsliv på Linnéuniversitetet. Jobbar: Som studentambassadör för Adecco.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela